Prin intermediul unei postări pe profilul său de Facebook, preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, se alătură social-democraţilor care cer demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Acelaşi lucru l-a anunţat şi deputatul social-democrat Octavian Petric, deşi PSD Satu Mare a decis, în cadrul unei şedinţe mai mult sau mai puţin statutare a CEX, să îl susţină pe Dragnea.

Ciprian Ardelean

Prezentăm integral anunţul preşedintelui executiv al PSD Satu Mare:
”Da, imi doresc pentru tara mea oameni in primul rand competenti in functiile publice, imi doresc oameni curati si drepti in fruntea noastra, imi doresc oameni sinceri si cinstiti care sa poata fi un exemplu de urmat, asa cum au fost cei care acum 100 de ani au realizat Marea Unire. Fara nici un fel rezerva, in nume personal, ma raliez colegilor care au semnat scrisoarea de mai jos.
Nu stiu daca cei care gandim asa suntem majoritari sau nu, dar este vorba despre o convingere si as gresi daca nu as fi sincer in primul rand fata de mine si fata de cei care m-au votat!”.