Potrivit celor două anunţuri postate pe site-ul instituţiei, Spitalul Municipal Carei îşi lărgeşte personalul cu noi angajaţi. În cursul acestei săptămâni, Spitalul Carei a scos la concurs 11 posturi de asistent medical, infirmier, îngrijitoare de curăţenie, portar şi liftier.

spital

Într-un anunţ postat în data de 12 septembrie 2018, se anunţă scoaterea la concurs a două posturi de asistent medical la secţiil de Obstretică-Ginecologie şi a trei posturi de infirmier la Camera de gardă, Compartimentul Boli Cronice şi la Serviciul de Primire. Toate cele cinci posturi sunt pe durată determinată. Mai multe detalii despre condiţiile care trebuiesc îndeplinite de către candidaţi şi etapele concursului aici.
Într-un alt anunţ, postat în 13 septembrie 2018, se anunţă scoaterea la concurs a încă şase posturi. Este vorba de două posturi de asistent medical la farmacia cu circuit închis şi la laboratorul de analize medicale, a două posturi de îngrijitoare de curăţenie la competimentele Ortopedie-traumatologie şi Boli cronice, a unui post de portar şi a unui post de liftier. Mai multe detalii despre condiţiile care trebuiesc îndeplinite de către candidaţi şi etapele concursului aici.