Începutul vacanței a adus un rezultat binemeritat juniorilor 4 de la Clubul Copiilor -Tapo Carei, care au reușit să obțină locul 1 la echipe la Concursul Național Paleta de Argint a României, cu echipa de fete formată din: Pascui Nicoleta, Comiati Alexandra și Czimerman Klaudia.

La aceeași competiție, echipa de băieți formată din Forgacs Mark, Văipan Alexandru și Kovacs Tamas au obținut locul 7. La proba de simplu, Pascui Nicoleta a obținut locul 3.
În perioada 14- 24 iulie, sportiva Dari Helga a participat la Campionatul European de tenis de masă de la Cluj Napoca, unde la proba de dublu a obținut locul 5, participând 48 de țări. După această perioadă, sportivii cei mai mici au participat la un cantonament de pregătire de o săptămână în Nyirbator (Ungaria), iar din 29 iulie până în 9 august, cei de la TAPO a avut invitată într-un stagiu de pregătire echipa de tenis de masă din Nice (Franța).
În perioada 25 -31 august, la Budapesta a avut loc concursul național de tenis de masă cu care se începe în fiecare an deschiderea sezonului competițional. Pascui Nicoleta a câștigat locul 1 și titlul de campioană a Ungariei la categoria de 10 ani. La aceeași competiție, sportiva Dari Helga a câștigat 2 medalii de argint (atât la simpu cât și la dublu).