Reprezentanţii Polipol Mobila SRL Foieni vor fi prezenţi, în week-end, la Zilele Maghiare Partium, care se desfăşoară în municipiul Satu Mare. La fel ca şi anul trecut, aceştia vor organiza diverse activităţi, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

polipol logo
Firma care deţine fabrica din Foieni face parte dintr-o companie internaţională. În cadrul acesteia, constituie un motiv de mândrie faptul că şi-a început activitatea ca o afacere de familie. Astfel, Polipol nu este doar o afacere, ci şi o mare familie pentru miile de angajaţi. În acest spirit, Polipol va asigura posibilitatea de petrecere a timpului liber pentru toţi membri familiei la sfârşit de săptămână. Astfel, copiii vor avea ocazia să exerseze pictura pe tricouri, iar cei care vor fi cei mai originali vor putea duce acasă tricourile realizate. De asemenea, micuţii vor putea să confecţioneze căsuţe şi hrănitoare pentru păsări.
Reprezentanţii Polipol vor fi prezenţi la Zilele Maghiare Partium de la orele amiezii până seara, cei care au posibilitatea fiind invitaţi să-i viziteze.