Eric Bicfalvi a ajuns vedetă în presa din Spania, care e de părere că reușita mijlocașului român din meciul cu Dinamo Moscova ar putea candida cu succes pentru “Premiul Puskas”, acordat marcatorului celui mai frumos gol al anului, scrie DigiSport.

bikfalvi

“Alertă pentru premiul Puskas în Rusia! Golul pe care nici măcar Messi și Ronaldo nu l-au înscris” e titlul articolului de site-ul celor de la AS. “Un gol de pe altă planetă a fost marcat în prima ligă din Rusia. Un control incredibil al mingii și un șut din voleu direct în vinclu” au adăugat ibericii.
Internaționalul român a deschis scorul în minutul 54, după o preluare de generic. Aflat în colțul careului de 6 metri, cu spatele la poartă, Bicfalvi a preluat cu dreptul, ridicând mingea peste adversarul direct, și apoi a șutat, din întoarcere, fără speranțe pentru portarul lui Dinamo Moscova. Preluarea lui Bicfalvi amintește de celebrul gol marcat de olandezul Dennis Bergkamp pentru Arsenal, în meciul cu Newcastle din 2002, mai scrie DigiSport.