Suceveanul Manoliu Marcel, câştigătorul concursului Strongman Carei 2018

Cea de-a unsprezecea ediție a concursului internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, a avut loc sâmbătă, în parcl dendrologic Carei. În cadrul concursului s-au înscris 14 concurenţi din patru țări: România, Ungaria, Liban şi Republica Moldova.

Competiția, organizată impecabil de către Daniel Mureșan, a durat trei ore și a constat în cinci probe: rostogolirea unui buștean de 120 de Kg din înclinat, genuflexiuni cu o mașină, rostogolirea cauciucurilor de 300 de Kg și 400 de Kg, căratul greutăților pe o distanță de 10 m – 140 Kg – 200 Kg, ridicarea pe umăr a unui bolovan de 140 Kg.
Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, StrongmanXI – Carei 2018 a fost câştigat de către Manoliu Marcel (Suceava, România), pe locul al doilea s-a clasat Sucman Rodion (Chişinău, Republica Moldova), pe locul al treilea s-a clasat Juhász Péter (Mád, Ungaria).
Concursul STRONGMAN a fost prezentat de către Paul Savadi și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian. Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.