Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a înmânat azi un premiu echipei de fotbal a Liceului Teoretic pentru obținerea titlului de campioană națională la fotbal licee, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.


Premiul, constând în suma de 4.500 de lei, a fost preluat de către antrenorul echipei, profesorul Răzvan Nintaș. Au mai fost prezenți directorul Liceului Teoretic, Zsido Sandor, și directorul Direcției Învățământ și Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Varna Levente.
”Am acordat acest premiu, în numele Primăriei și Consiliului Local Carei în semn de recunoaștere a performanței obținute de echipa de fotbal a Liceului Teoretic, care a reușit să își adjudece titlul de campioană națională în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
În ședința din 3 iulie 2018, consilierii locali careieni au aprobat premierea echipei de fotbal a Liceului Teoretic Carei pentru obținerea titlului de campioană națională la fotbal licee. Fiecare din cei nouă membri ai echipei a primit câte 500 de lei. Echipa antrenată de profesorul Răzvan Nintaș este formată din: Baracsi David, Boldizsar Edmond, Varga Mark, Hevele Mark, Câmpeanu Adrian, Preg Daniel, Papp Attila, Boldizsar Dominic și Bârle Sergiu.

teoretic campioni