Portalul Buletin de Carei nu a putut fi accesat în cursul zilei de azi, 13 iulie 2018, de către cititorii dornici să afle cele mai proaspete şi senzaţionale devăluiri ale jurnalistei Daniela Ciuta. Sperăm că este vorba de o simplă problemă la serverul care găzduieşte site-ul şi nu despre un atac concertat din partea unor hackeri. De altfel, Daniela Ciuta a reclamat în trecut că portalul Buletin de Carei ar fi fost ţinta unor hackeri.

Update. Un cititor al portalului Opinie de Carei a arătat site-ul nu este accesibil deoarece publicaţiei Buletin de Carei i-a expirat domeniul de pe internet. Sperăm că deficienţa va fi rezolvată în cel mai scurt timp, astfel încât careienii să poată beneficia de această sursă de informare extrem de credibilă, reprezentată de portalul Buletin de Carei.

bula de carei

Interesant este faptul că, deşi nu a putut fi accesat de către cititori în cursul zilei de azi, statisticile de pe Trafic.ro indicau faptul că site-ul Buletin de Carei ar fi avut azi, până la ora 18.00, 301 vizitatori.

trafic bula de carei