Penibil. Senzaționala tentativă de răpire de minori din Carei a intrat la apă

Senzaționala tentativă ”eșuată de furt de minori” de pe strada Doina din municipiu, semnalată ieri cu surle și trâmbițe de presa locală careiană, s-a dezumflat rapid. În sensul că nu a fost vorba de nicio tentativă de ”furt de minori” de către patru bărbați, ocupanți ai unei mașini înmatriculate în Germania, după cum a demonstrat portalul PresaSM.

politie-carei

Totul a început de la faptul că doi minori, în vârstă de 10 și 12 ani, au aruncat cu pietre într-o mașină de teren, înmatriculată în Germania. Enervat, șoferul mașinii a intrat cu bolidul pe trotuar și a vrut să îi bage în mașină pe minorii agresivi, simulând o răpire, scrie PresaSM. Speriați, minorii au început să țipe, iar mai mulți adulți au sărit în ajutorul acestora. A ieșit un scandal de pomină, iar cei patru indivizi au plecat de la fața locului. Aparținătorii copiilor au sunat la poliție, iar la fața locului ajungând și echipaje ale Poliției Carei.
”Autorii” au fost identificați în scurt timp și au fost duși la sediul Poliției Carei pentru a fi audiați. La fel ca și minorii și părinții acestora. Oamenii legii și-au dat seama rapid că au de a face cu o întâmplare nefericită. Totuși, niciuna dintre părți nu a scăpat nesancționată. Șoferul mașinii a fost sancționat contravențional pentru că a intrat cu mașina pe trotuar, în rimp ce părinții minorilor au fost amendați pentru că și-au lăsat copiii nesupravegheați, au declarat surse judiciare pentru PresaSM.