În perioada 20-24 iunie 2018 a avut loc Concursul național de tenis de masă Paleta de Argint a României, destinat copiilor de 8-10 ani (fete și băieți), echipe și individual. Au participat 24 de cluburi din toată țara, atât la fete cât și la băieți. Clubul Copiilor – TAPO Carei a participat cu o echipa de fete formată din: Pascui Nicoleta, Comiati Alexandra, Czimarman Klaudia și Harmathi Biborka, respectiv echipa de băieți: Forgacs Mark, Kovacs Tamas, Pozzonyi Kevin, Tempe Mark și Văipan Alexandru.


Rezultate obținute: echipa de fete a cucerit locul 1, obținând următoarele rezultate: 4-0 cu CSS Buzău, 4-0 cu ACS Pantelimon, 4-0 cu Râmnicu Sărat, 4-0 cu Dunărea Giurgiu, 4-3 cu Farul Constanța, 4-1 cu Vatra Dornei, 4-2 cu LPS Bistrița 1, 2-4 cu CSS Slatina și 4-3 cu CSM Buzău.
Echipa de băieți: 1-4 cu Dunărea Giurgiu, 4-2 cu Odorheiu Secuiesc, 4-1 cu Pristavu Câmpulung Muscel, 4-0 cu LPS Bistrița III, 0-4 cu Dumbrăvița Timișoara, 2-4 cu CSS Slatina și 4-3 cu CSS Buzău.
La simplu, sportiva Pascui Nicoleta a obținut locul al treilea, fiind medaliată cu bronz, Comiati Alexandra locul 9,iar Czimerman Klaudia și Harmathi Biborka s-au calificat pe tabloul principal. La băieți, Forgacs Mark și Văipan Alexandru s-au calificat până în primii 32 pe tabloul principal, iar Pozsonyi K. și Kovacs Tamas s-au calificat până în 64. Sportivii au fost însoțiți de instructorii Ghic Roxana, Maran Alin, Suveg Roland și antrenorul Podoba Mircea.