Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 3 – 12 august 2018, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei cea de-a doua ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se vor desfășura prima ediție a „Zilei Junior”, din cadrul CareiFest, în data de 3 august 2018, cea de-a doua ediție de Festivalului de folclor al naționalităților (4-6 august 2018) și cea de-a unsprezecea ediție a festivalului AugustFest (7-12 august 2018).

VOluntar 2018

Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente.
Dacă ești o fire comunicativă, vrei să vezi ce înseamnă organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei să te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție ești candidatul ideal.
Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la biroul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Castelul Károlyi, biroul nr. 10, de luni până vineri între orele 9-15, până la data de 20 iulie 2018 sau poți trimite un email la adresa castelul.karolyi@gmail.com.
Informații suplimentare poți obține la adresa de email: castelul.karolyi@gmail.com sau la telefon: 0261.861.481. Persoană de contact: Adrian Ștefănuți.
Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Sursa: Direcția de Cultură și Sport Carei