Faza zonală: Un egal şi o înfrângere la limită pentru juniorii Victoriei Carei

În cadrul fazei zonale care se desfăşoară în aceste zile în Carei, juniorii Victoriei, antrenaţi de Tabi Zsolt şi Marius Botan, au obţinut un egal (3-3) în partida disputată ieri împotriva celor de la CS Barcau Nuşfalău şi o înfrângere la limită (2-3) în partida disputată azi împotriva celor de la CS Ineu.

Careienii au început într-o notă optimistă partida împotriva celor de CS Ineu. Juniorii au vrut foarte mult să învingă, antrenorii Tabi Zsolt şi Marius Botan stabilind o formulă 3-5-2. Nyilvan a reuşit să deschidă scorul înscriind o lovitură de la 11 metri. Oaspeţii nu s-au pierdut cu firea, reuşind să egaleze în prima repriză. Juniorii careieni au mai avut câteva ocazii în prima repriză, însă nu au reuşit să le fructifice.
Cei de la CS Ineu au preluat conducerea în minutul 60. Hevele a reuşit să egaleze în minutul 87. În minutul trei al prelungirilor, cei de la Ineu au reuşit să înscrie din nou în poarta careienilor.
Lot Victoria Carei: Preg – Varga, Mihale, Hohagyi – Schuller (’70 Szilagyi), Nyilvan, Silagyi (’80 Balog), Koter – Boldizsar – Hevele, Mărneanu. Antrenori: Tabi Zsolt şi Marius Botan.
„Este îmbucurător faptul că ne-am calificat până aici, însă din păcate nu suntem pregătiţi pentru acest nivel, nu putem trece mai departe. Şi adversarii sunt destul de buni, căci fiecare echipă este campioană judeţeană. Ne doare înfrângerea de azi, dar trebuie să acceptăm că nu avem ce face. Trebuie să mergem mai departe, iar băieţii trebuie să se antreneze în continuare. Mâine ne aşteaptă o nouă partidă grea, sper să facem faţă. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi, nu va fi uşor. Dar aceste meciuri sunt foarte importante pentru jucătorii noştri, întrucât au de învăţat foarte multe lucruri de pe urma lor”, a declarat antrenorul Tabi Zsolt.
Mâine, începând cu ora 9.30, CSM Victoria Carei va juca împotriva celor de la SC Universitatea Cluj SA.