Asociația „Inimi deschise spre mânuțe întinse” a organizat ieri, în zona monumentului din centrul municipiului, două activităţi inedite pentru copiii careieni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Micuţii careieni au avut parte de o sesiune de pictură pe tricouri şi de un impresionant festival al luminilor.

a1

Asociația „Inimi deschise spre mânuțe întinse” a continuat ieri seria evenimentelor organizate pentru comunitatea careiană, cu ocazia zilei de 1 Iunie. În colaborare cu artistul Aurel Popp, membrii asociaţiei au organizat lângă Monumentul Ostaşului Român o sesiune de pictură pe tricouri. În cadrul acesteia, copiii au fost ajutaţi de către voluntarii asociaţiei şi de către părinţi să îşi personalizeze tricourile cu picturile proprii.
Tot la iniţiativa Asociației „Inimi deschise spre mânuțe întinse” Carei, cu sprijinul organizației Cercetașii României, Centrul Nord, Nord-Vest Satu Mare şi al Bibliotecii Municipale, a avut loc un specaculos festival al luminilor. Peste 1.000 de gulguţe (cutiuţe cu lumânări) au fost postate pe platou, pe monument şi în zona din spatele acestuia. Cu ajutorul acestora, pe platou a fost scris sloganul “I love Carei”.
Ineditele activităţi ale Asociației „Inimi deschise spre mânuțe întinse” Carei s-au bucurat de un public numeros. “Ne bucurăm de faptul că acţiunile noastre au fost apreciate de către comunitate. Mulţumim sponsorilor Alconor Company, Agrotex, Edex, Fit Force şi Mens Mentis pentru sprijinul acordat în vderea organizării acţiunii noastre. De asemenea, mulţumim organizației Cercetașii României, Centrul Nord, Nord-Vest Satu Mare, căci fără sprijinul membrilor ei nu ar fi fost posibilă organizarea Festivalului Luminilor”, a declarat preşedintele Asociației „Inimi deschise spre mânuțe întinse”, Ioana Deneş.

Careienii au manifestat un interes deosebit vizavi de inedita acţiune a Asociației „Inimi deschise spre mânuțe întinse”. Cei care doresc să sprijine activităţile asociaţiei în calitate de voluntari pot obţine informaţii suplimentare pe pagina de Facebook a Asociației „Inimi deschise spre mânuțe întinse”.