Donaţiile strânse în urma acţiunii umanitare organizate de către Asociaţia Puffi Carei şi Agenţia Imobiliară Venus din Carei pentru copilaşii abandonaţi de mamele lor la secţia de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad au ajuns azi la destinaţie.

Cu ocazia Zilei Copilului, organizatorii campaniei sub sloganul „Descoperă OMUL din tine, arată că eşti bun! Donează pentru copii„ au înmânat donaţiile strânse reprezentanţilor secţiei de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad.
Prin contribuţia donatorilor generoşi, copilaşii abandonaţi de cele care le-au dat viaţă au primit: 150 de pachete de şerveţele umede, 2.000 de scutece de diverse mărimi, borcănele cu mâncare, cereale pentru bebeluşi, hăinuţe, jucării, biberoane, tetine, păturici, lenjerii de pat, creme de corp, ceaiuri. De asemenea, pentru dotarea secţiei au mai fost donate: lampă bactericidă, aparat de aer condiţionat, raft cu etajere, tabureţi pentru copii, termometre cu alcool şi digitale, ceasuri de perete.
“De 1 Iunie am dus la aceşti copilasi o mulţime de lucruri. Donaţiile au fost in bani sau în diverse consumabile. Donaţiile în bani, în diverse monede, au cumulat 4.200 lei de la 27 de persoane. E mult sau puţin, nu cred ca are importanţă. Important este că am reuşit împreună să strângem bani pentru lucruri importante, de care ei aveau nevoie, iar necesarul de consumabile cred îl asigurăm pentru cateva luni. De asemenea, în urma campaniei noastre, am primit informaţii că o avalanşă întreagă de donaţii a fost dusă chiar la Tăşnad, direct la secţia de Pediatrie, de către oameni darnici care erau din zonă şi astfel le-a fost mult mai uşor decât să le aducă la noi. O firmă locală, dupa ce a auzit de nevoile lor, le-a instalat un aparat de aer condiţionat pe hol. Aceasta este puterea internetului! Informatia a curs şi oamenii au reacţionat! Vă mulţumim tuturor pentru participarea anonimă sau nu, pentru implicare şi suport! La mulţi ani tuturor copiilor de 1 Iunie!”, a declarat reprezentantul Agenţiei Venus, Mihalea Humă.