Un program cultural și de divertisment dedicat Zilei Internaționale a Copilului a fost organizat în această după-amiază pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din centrul municipiului Carei. Sute de copii, însoţiţi de părinţi, au participat la manifestările dedicate zilei lor.

a (38)

Micuţii au avut parte de o serie de activități interactive: muzică ușoară cu elevii Centrului Cultural, prezentare de câini, origami, concurs de desene pe asfalt, tir cu arcul cu arcașii de la Corvus Regia, atelier de creație Polipol, expoziție de aparatură tehnică de radiocomunicații și radioamatorism cu Radio Clubul Centrului Cultural Carei și Casa Muzeu „Radio-Nostalgia-Brusturi” (Sălaj), Radioclubul din Debrețin și Radioclubul Județean Satu Mare, Radioclubul Sălaj, spectacole muzicale interactive în limbile română și maghiară.
Evenimentul a fost organizat de către Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a turismului cultural şi Biblioteca Municipală Carei, cu sprijinul Asociației Free Wolves Spirit, Asociației Sportive Corvus Regia , Liceului Teoretic Carei, S.C. POLIPOL Mobila SRL , Aurel Popp Art, Inimi deschise spre mânuțe întinse, Cercetașilor României, Poliției Municipiului Carei, Detașamentului de Pompieri Carei, Casei Muzeu „Radio- Nostalgia-Brusturi” (Sălaj), Poliției Municipiului Carei , Detașamentului de Pompieri Carei, Casei Muzeu Radio Nostalgia Brusturi (Sălaj).