Careienii sunt invitați să adopte câini de la adăpostul Asociației pentru Protecția Animalelor Puffi. Zeci de patrupede, care mai de care mai blânde și mai drăgălașe, așteaptă să fie duse acasă de stăpâni iubitori.

”Invităm careienii și locuitorii comunelor învecinate să vină la adăpostul nostru pentru a adopta câini. Le punem la dispoziție câini sterilizați, vaccinați și deparazitați. Prin intermediul adopțiilor putem să mai eliberăm puțin adăpostul, care a devenit foarte aglomerat, și avem astfel posibilitatea să aducem alți câini abandonați de stăpânii lor pe străzi. Avem câini de talie mare, mică și mijlocie, cu păr scurt sau cu păr lung, după cum doresc viitorii stăpâni”, a declarat președintele Asociației Puffi Carei, Maria Ardelean.
După ce încredințează spre adopție câinii, Asociația Puffi verifică ulterior condițiile în care aceștia sunt ținuți de către noii lor stăpâni. În cazul în care aceștia nu îi țin în condiții bune, câinii sunt readuși la adăpost. ”Lumea trebuie să conștientizeze că sterilizările și adopțiile responsabile sunt singurii factori prin care putem controla numărul câinilor fără stăpân”, a adăugat președintele Asociației Puffi, Maria Ardelea.
Cei interesați să adopte câini sunt invitați să viziteze adăpostul Asociației Puffi, situat în incinta fostei unități militare din Carei, de pe strada Căplenilor. Detalii suplimentare se pot obține pe pagina de Facebook a asociației sau la numărul de telefon 0740.014.917 – Maria Ardelean.