Victoria Carei, măcelărită la Dorolţ. La propriu

Sâmbătă, Victoria Carei a fost bătută la propriu de Recolta Dorolţ. Careienii au fost faultaţi în mod repetat de către jucătorii echipei gazdă, care au mers la rupere. Iar în a doua repriză au fost agresaţi de către suporterii din Dorolţ, care pur şi simplu au năvălit în teren. Parida Recolta Dorolţ – Victoria Carei s-a închieat cu scorul 4-0 (1-0).

victoria carei

Cei de la Recolta Dorolţ au început partida într-un mod agresiv, reuşind să înscrie un gol până la pauză. Careienii au avut două ocazii majore, dar n-au reuşit să marcheze. „Cei de la Recolta Dorolţ au jucat foarte dur, intimidându-i pe jucătorii noştri. Probabil că aceasta le-a fost strategia de la bun început. A fost pur şi simplu măcel pe teren”, a declarat antrenorul Sorin Cioltean.
În repriza secundă, careienii au început să domine jocul. La mijlocul celei de-a doua reprize, nemulţumiţi de cum decurge partida, suporterii echipei gazdă au năvălit în teren, agresându-i pe jucătorii Victoriei Carei. Timoraţi de faulturile repetate şi de suporterii celor de la Dorolţ, careienii au încasat încă trei goluri în cea de-a doua repriză, partida încheindu-se cu scorul de 4-0.
„De parcă n-ar fi fost de ajuns jocul la rupere al gazdelor şi furia dezlănţuită a suporterilor, am mai şi fost furaţi de către arbitru. Deşi jucătorii noştri erau faultaţi şi loviţi, tot ei primeau cartonaşe. Vereş a primit cartonaş roşu în minutul 25 al reprizei secunde, deşi el fusese cel lovit în zona gurii şi s-a ales cu buza spartă. Aşa ceva nu se poate, este deja prea de tot. Bilanţul este pe măsură: un jucător de-al nostru s-a ales cu buza spartă, un altul cu ochiul vânăt, iar despre un al treilea am auzit că ar fi ajuns aseară la spital, suspect de comoţie cerebrală”, a adăugat antrenorul Sorin Cioltean.

veres buza
Vereş s-a ales cu cartonaş roşu şi cu buza spartă
veres
Mărneanu, lovit în zona ochiului drept