Absolvenţii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic şi-au luat rămas bun astăzi de la liceul în care au studiat în ultimii patru ani şi de la dascălii care le-au predat. Pentru elevii celor şase clase a XII-a, clopoţelul a sunat pentru ultima oară la Liceul Teoretic Carei.

DSC_0175

Conform tradiţiei, absolvenţii au pornit din clasele lor înspre curtea liceului cântând Gaudeamusul, aici fiind aşteptaţi de cadre didactice, părinţi, rude şi prieteni. Oficiile de gazdă ale festivităţii au fost făcute de către directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor, şi directorul adjunct Rodica Pop.
Ceremonia a continuat cu premierea celor trei şefi de promoţie, care au avut media generală 10. Au mai fost acordate premii pentru doi elevi care s-au remarcat la concursurile de informatică din partea patronului Pete Komaromi Gergo, fost elev al Liceului Teoretic. A fost premiată echipa de fotbal a Liceului Teoretic, care a obţinut titlul de campioană naţională la etapa naţională la fotbal băieţi nivel liceal în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS). De asemenea, au fost premiaţi de către cadrele didactice ale secţiei maghiare elevii care s-au remarcat la concursurile de Limbă şi litaratură maghiară.
După înmânarea cheilor liceului elevilor din clasa a XI-a de către absolvenţii claselor a XII-a, a avut loc premierea elevilor din fiecare clasă.