Ultim sunat la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Carei (Galerie foto)

Clopoțelul a sunat azi pentru ultima oară pentru absolvenții claselor a XII-a din cadrul Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din municipiul Carei. Elevii a patru clase s-au despărțit de liceul în care au învățat și de dascălii care le-au predat în ultimii patru ani.

DSC_0070

La festivitate au participat preoții parohi ai Catedralei Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Ilie Popa și Valer Pop, agentul principal Cristian Mărcui din partea Poliției Carei, și președintele Comitetului de părinți al unității de învățământ, Alina Balog. Oficiile de gazdă au fost făcute de către directorul Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Carei, Adrian Micovschi, și directorul adjunct Dorina Oprea.
Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului de Stat și a Gaudeamusului, urmate de o rugăciune rostită de preotul Valer Pop și de cuvintele preotului Ilie Popa. Au mai luat cuvântul agentul principal Cristian Mărcui, președintele Comitetului de părinți, Alina Balog, și directorul Adrian Micovschi, care a înamânat și diplome de recunoștințe către două cadre didactice intrate în pensie.
Festivitatea a continuat cu premierea șefei de promoție, eleva Secan Laura, care a obținut media generală de 9,56. După înmânarea cheilor liceului de către reprezentanții claselor a XII-a către colegii lor din clasele a XI-a, a avut loc premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură, la activități extrașcolare și la activități sportive.