Victoria Carei a repurtat azi o victorie categorică pe teren propriu împotriva celor de Turul Micula. Gazdele au învins cu scorul de 4-0 (1-0). Golurile au fost înscrise de Bakai Balazs, Babiciu Alex (două reuşite) şi Nyilvan Rareş.

Prima repriză a fost dominată clar de cei de la Victoria Carei, care au ratat de mai multe ori şansa de a marca. A înscris în ultimul minut al primei reprize Balazs Bakai, din repetarea unui penalty pe motiv de pătrundere în careu în timpul executării loviturii.
Careienii au reuşist să folosească în avantajul lor starea evidentă de nervozitate a adversarilor, supăraţi pe arbitrul central. Babiciu Alex a reuşit să marcheze două goluri în minutele 77 şi 81. De asemenea, Nyilvan Rareş a mai reuşit să înscrie chiar înainte de fluierul final al partidei, în minutul 89. Astfel, băieţii antrenaţi de Sorin Cioltean au reuşit să-i învingă în mod categoric pe cei de la Turul Micula, cu scorul de 4-0.
Lot: Preg Daniel (Lorincz Emeric ’88), Vereş Alex (Zbonea Raul ’78), Mihale Claudiu, Orosz Engelbert, Puşcaş Marius, Bakai Balazs (Nyilvan Rareş ’55), Boldizsar Edmond (Varga Mark ’55), Tilinger Daniel, Mărneanu Cătălin (Ardelean Cristi ’83), Silaghi Claudiu, Babiciu Alex.
Antrenor: Sorin Cioltean.


Juniorii antrenaţi de Tabi Zsolt nu a avut o zi la fel de bună, pierzând în faţa celor de la Turul Micula cu scorul de 2-3 (2-2). Ambele goluri ale echipei gazdă au fost înscrise de către Koter.


Lot: Varga; Boldizsar Geri, Ghic, Preg Adam, Farte; Schuller, Nyeki, Bârle Teodor, Balogh, Krajcar, Koter. Au mai evoluat: Mezei, Pete, Toka, Szilagyi Brian, Orosz Krisztofer, Vekker Csongor, Benze Devon.
Antrenor: Tabi Zsolt.