Sâmbătă, 19 mai 2018, la Centrul Sportiv Apolo din Bucureşti a avut loc Cupa României SKDUN. La festivitatea de deschidere a competiţiei s-au aliniat 470 de sportivi de la 33 de cluburi sportive din diferite părţi ale ţării. A.C.S. Sakura Carei a luat parte la concurs cu 11 sportivi, însoţiţi de antrenorii Dărăban Gheorghe şi Engber Ingrid.

sakura
Rezultatele obţinute:
Locul 1
Potrovita Sergiu, kata minicadeţi 6 kyu
Keseru Mercedes, sanbon kumite 8-9 ani +32 kg
Locul 2
Pomian Miela, sanbon kumite cadete 9-7 kyu
Locul 3
Knecht Patrik, kumite cadeţi +62 kg
Sepler Mark, kata minicadeţi 6 kyu
Cimpoieş Attila, kata juniori 9-7 kyu
Cimpoieş Attila, sanbon kumite juniori 9-7 kyu
Locul 4
Molnar Theodora, kata 8-9 ani 8 kyu
Keseru Mercedes, kata 8-9 ani 7 kyu
Locul 5
Molnar Patric, kata cadeţi 6-4 kyu
Au mai participat sportivii Simonka Rajmond, Markus Csongor, Csizmar Nandor, care de data asta nu au reuşit să se claseze între primii opt.
“Mulţumim sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat, părinţilor pentru susţinere şi firmei Blandory pentru transport. Următorul eveniment în calendarul competiţional al Sakurei este Cupa 1 Iunie, care se va desfăşura în Oradea. În continuare aşteptăm copiii care doresc să facă parte din echipa noastră, antrenamentele se ţin zilnic, de la ora 18.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr.3 Carei, iar în zilele de marţi şi joi, în aceeaşi locaţie, de la ora 19.00, îi aşteptăm pe adulţii care doresc să participe la cursul de iniţiere în karate shotokan”, a declarat antrenorul Engber Ingrid.