Echipa Liceului Teoretic Carei, campioană naţională la ONSS- fotbal

Echipa de fotbal a Liceului Teoretic Carei, care reprezintă judeţul Satu Mare la etapa naţională la fotbal băieţi nivel liceal în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS), a reuşit să câştige titlul de campioană naţională la competiţia care s-a desfăşurat în Teleorman.

teoretic campioni

Vineri, careienii pregătiţi de antrenorul Răzvan Nintaş, s-au calificat în semifinale, învingând Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade Bucureşti cu scorul de 5-2 şi echipa Colegiului Naţional Enăchiţă Văcărescu Târgovişte cu scorul de 3-2.
Sâmbătă, echipa Liceului Teoretic Carei a întâlnit în semifinale echipa Liceului Tehnologic Ion Podaru din Ovidiu, pe care a învins-o cu scorul de 4-2.
În finala mare, care s-a disputat azi dimineaţă, echipa Liceului Teoretic a întâlnit echipa Liceului Timotei Cipariu din Dumbrăveni. Careienii au învins cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Edmund Boldizsar şi Mark Hevele.
„Ne bucurăm că, obţinând acest titlu, putem fac cinste Careiului şi judeţului Satu Mare. Îi felicit pe băieţi pentru caracterul şi pentru determinarea lor. Din cele cinci meciuri disputate, în trei am fost conduşi la pauză, dar jucătorii au reuşit reveniri spectaculoase în a doua repriză. Ar totuşi trebui să ne apreciem mult mai mult copiii”, a declarat antrenorul Răzvan Nintaş.
Pe lângă medaliile de campioni primite de jucătorii Liceului Teoretic Carei, Mark Hevele a obţinut şi titlul de cel mai bun jucător al turneului.
Echipa Liceului Teoretic Carei: Preg Daniel, Bîrle Sergiu, Boldizsar Dominik, Varga Mark, Boldizsar Edmond, Hevele Mark, Baracsi David, Câmpeanu Adrian, Papp Attila, profesor- antrenor Răzvan Nintaş.