Asociaţia Puffi Carei şi Agenţia Imobiliară Venus din Carei organizează o acţiune umanitară pentru a-i ajuta, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, pe copilaşii abandonaţi de mamele lor la secţia de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad. Acţiunea este derulată în perioada 7 mai – 1 iunie 2018, sub sloganul “Descoperă OMUL din tine, arată că eşti bun! Donează pentru copii“.

actiune umanitara

“E linişte. A fost ora mesei. Mama nu a venit… dar aici sunt alte mame… sunt medicii şi asitentele care ne însănătoşesc, dar ne şi hrănesc, ne spală, ne îmbracă, ne acordă o şansă la viaţă. Noi suntem mulţi… acum suntem nouă, dar mâine…. mâine, e o altă zi… unul pleacă, alţii vin… noi suntem copiii din secţia de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad. Aici e casa noastră, noi suntem bebeluşii care au fost uitaţi de catre cele care ne-au dat viaţă, suntem… suntem cei care ne-am născut pentru a aduce zâmbetul şi fericirea în familiile care ne dau această şansă…
Dar până când acea steluţa norocoasă va apărea în viaţa noastră, până atunci avem nevoie de lucruri minime pentru a păşi în viaţă.
Arată că îţi pasă, acum, azi, mâine, oricând… de 1 Iunie arată că îţi pasă!
Avem nevoie, mai mult ca oricând de tine, de OMUL din tine! Avem nevoie de pamperşi, şerveţele, mâncare, avem nevoie de multe, dar cel mai mult avem nevoie de tine să vii să ne strângi în braţe şi să ne demonstrezi că viaţa e frumoasă, e plină de iubire!
Dacă crezi şi poţi să ne ajuţi, atunci acordă-ne şansa asta! Noi suntem aici ca să te ajutăm pe tine să fii mai bun!”, se arată în descrierea campaniei.
Careienii care doresc să facă donaţii în cadrul acestei acţiuni umanitare o poti face zilnic, la sediul Agenţiei Imobiliare Venus din Carei, strada Corneliu Coposu nr 7, între orele 9.00-17.00. Aceştia sunt aşteptaţi până 1 Iunie cu scutece (mărimea 3-4), şerveţele umede, mâncare pentru bebeluşi şi, nu în ultimul rând, bani.

Mai mulţi careieni generoşi au răspuns deja apelului lansat de Asociaţia Puffi şi Agenţia Venus, efectuând donaţii pentru micuţii abandonaţi în Spitalul Tăşnad chiar de către cele care le-au dat viaţă.