Sâmbătă, la firma Polipol Mobila SRL Foieni va avea loc Ziua Porţilor Deschise. În aceeaşi zi va fi organizat şi un cros caritabil.

polipol porti deschise

Crosul se va desfăşura pe două categorii de vârstă. Concursul destinat copiilor, care se va desfăşura în parcul dendrologic, va fi organizat împreună cu Centrul Cultural Carei. Înscrierile încep de la ora 8.30, iar startul concursului se dă la ora 9.00. Competiţia este sprijinită de firma Spartan Power. Potrivit celor declarate de directorul firmei, Stier Péter, primii trei clasaţi la fiecare din cele două cateorii de vârstă (clasele V-VIII și clasele IX-XII) vor fi premiaţi cu câte o geantă sport.
Înscrierile la crosul destinat persoanelor peste 18 ani și atleților vor începe de la ora 9.00, în parcul Kosuth din municipiul Carei, iar startul concursului se dă la ora 9.30. Cncurenţii vor avea de alergat pe o distanţă de circa patru kilometri. Punctul de pornire va fi în parcul Kosuth, iar punctul de finish sediul Polipol Mobila din Foieni.
Putem ajuta un copil în vârstă de şase ani dacă participăm la competiţia al cărei punct de plecare va fi în Carei, iar cel de sosire la fabrica din Foieni.
Micuţul Denis a fost diagnosticat recent cu autism şi ar trebui să participe o perioadă lungă de timp, cu o frecvenţă de cinci ori pe săptămână, la şedinţe de terapie, într-un spital situat la o distanţă foarte mare de domiciliul său. Polipol va contribui la costurile tratamentului cu câte 30 de lei pentru fiecare participant la concurs.
Scopul Porţilor Deschise este de a arăta publicului larg că Polipol este mai mult decât un loc de muncă, având posibilitatea de a găsi aici şi oameni cu care să împărtăşiţi aceleaşi interese şi pasiuni, înafara activităţii de lucru. Vizitatorilor, numeroşi conform aşteptărilor, le va fi prezentat procesul de producţie, respectiv cum se fabrică garniturile care mai de care mai frumoase. De asemenea, Polipol doreşte să prezinte şi partenerii firmei.
În cadrul evenimentului, organizatorii vor prezenta şi partenerii din comunitate, majoritatea cluburi sportive, Polipol promovând un stil de viaţă activ şi sănătos la orice vârstă. Vor fi prezenţi baschetbalişti, fotbalişti şi karateka, care vor susţine demonstraţii sportive. Chiar şi vizitatorii vor putea să-şi încerce aptitudinile sportive. Atmosfera muzicală va fi întreţinută de fanfara din Foieni, coordonată de dirijorul Czier Zsolt.
Vor veni şi beneficiarii căminului de bătrâni din Foieni, care vor aduce cu ei prăjituri deosebit de gustoase.
Vizitatorii vor putea degusta aceste bunătăţi, întrucât vor primi bonuri valorice (vouchere), care vor putea fi preschimbate nu doar în prăjituri, ci şi în răcoritoare şi alte produse culinare.
Organizatorii nu au uitat nici de copii. Aceştia sunt aşteptaţi de un castel de plastic şi de un tobogan, dar şi de animatori. Doritorii vor avea parte şi de pictură pe faţă.
Cum putem ajunge la faţa locului? Polipol Mobila va pune la dispoziţia vizitatorilor curse speciale dinspre localităţile din zonă. Informaţii despre aceste curse speciale, precum şi alte informaţii utile se pot obţine accesând profilul de Facebook al Polipol Mobila SRL Foieni.