Firma Polipol Mobila SRL din Foieni este interesată şi implicată activ în dezvoltarea economică, evoluţia demografică şi construirea viitorului tinerilor în zona Carei a judeţului Satu Mare, se arată într-un comunicat de presă al firmei Polipol, semnat de directorii generali Dan Brumboiu şi Csaba Knecht.

polipol
Problemele care se ridică vizează scăderea numărului de copii din grădiniţe şi şcoli, implicit pericolul desfiinţării acestora, imbătrânirea populaţiei şi crearea unui dezechilibru între populaţia activă şi inactivă.
În acest context de responsabilitate socială, în data de 10.05.2018, ora 12.00, va avea loc la sediul companiei din Foieni nr.631 o întâlnire cu tema “Căutarea de soluţii pentru retenţia tineretului”.
La întâlnire vor participa, pe lângă administratorii Polipol Mobila SRL, domnul Darius Filip, prefect al judeţului Satu Mare, şi domnul Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.
Pentru a căuta împreună soluţii de retenţie a tineretului în zonă au fost invitaţi primarii ocalităţilor din zona Carei, precum şi domnul Călin Durla, inspector şcolar general, se mai arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa pe mail: office@polipol.ro sau telefonic +40 261 807 600.
Persoană de contact: Hanna Miculas