Polipol Mobila SRL a lansat recent două concursuri, ambele adresându-se elevilor. Unul dintre ele este pentru elevii de gimanziu, iar cel de-al doilea pentru liceeni. Numeroase instituţii de învăţământ din Carei şi zona înconjurătoare, precum şi din municipiul Satu Mare, au participat la aceste concursuri cu premii.

anigif

Elevii din ciclul gimnazial, grupaţi în echipe a câte trei membri, au avut sarcina să-şi imagineze canapeaua viitorului. Cele mai bune au fost transpuse în realitate. Ideile aparţin echipelor formate din elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr.3 Carei, ai Şcolii Gimnaziale Foieni şi ai Şcolii Gimnaziale Ciumeşti. Garniturile au fost realizate în cursul săptămânii trecute. Putem vota care dintre ele ni se pare mai reuşită pe pagina de Facebook a firmei Polipopl Mobila SRL Foieni. Canapele respective vor ajunge apoi la şcolile din care provin elevii care le-au proiectat.
Organizatorii le-au cerut liceenilor să pregătească proiecte de promovare a locului de muncă. În finală s-au calificat câte o echipă de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi de la Colegiul Economic Gheorghe Dragoş din Satu Mare. Aceştia îşi vor prezenta standurile sâmbătă, 5 mai 2018, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, organizată de Polipol Mobila SRL Foieni. Sarcina lor este să îşi prezinte proiectul cât mai multor vizitatori. Va câştiga echipa care se va dovedi cea mai eficientă până la ora 14.30.
Polipol Mobila SRL Foieni consideră că şi este important şi sportul, alături de învăţătură. În această idee, echipele câştigătoare se vor alege cu premii constând în echipamente sportive. Sâmbătă, vizitaţi şi dumneavoastră standurile elevilor, iar până atunci votaţi cea mai frumoasă ganitură.