La iniţiativa consilierului local Eva Mărginea, preşedintele Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local Carei, şi a Organizaţiei de Femei a UDMR Carei, în cursul zilei de azi a avut loc o acţiune de igienizare în Grădina Viilor. Voluntarii au strâns gunoaiele abandonate în zonă, sperând ca prin gestul lor să-i sensibilizeze pe careieni să fie mai atenţi cu mediul înconjurător.

„Prin această acţiune a noastră dorim să tragem un semnal de alarmă, să sensibilizăm careienii să aibă o mai mare grijă în privinţa mediului înconjurător. Poate după ce vor vedea că igienizăm voluntar zona vor fi mai atenţi şi nu îşi vor mai arunca gunoaiele pe unde apucă”, a declarat consilierul local Eva Mărginean. „Dorim să organizăm periodic asemenea acţiuni de colectare a gunoaielor în oraşul nostru. Sperăm că tot mai mulţi careieni vor răspunde apelului nostru, în special cei din generaţiile tinere. Doar acordând atenţie mediului încojurător putem să trăim într-un oraş curat şi îngrijit”, a adăugat consilierul local Eva Mărginean.
Dotaţi cu mânuşi şi saci de plastic, voluntarii au luat la pas Grădina Viilor, culegând peturi, resturi de ambalaje, cârpe şi alte gunoaie aruncate pe spaţiul verde.