În perioada 13-15 aprilie, în Dabrowa Gornicza, Polonia, a avut loc Campionatul European şi Cupa Europeana Kohai SKDUN. Campionatul European este dedicat sportivilor avansaţi, cu centuri maro şi negre, iar Cupa Europeana Kohai este pentru sportivii începători, centuri albe, galbene, portocalii, dar si pentru sportivii care se apropie de gradul de avansat, adică centurilor verzi şi albastre.

sakura
La acest eveniment au participat peste 800 de sportivi din 20 de ţări din Europa, între ei şi 13 sportivi legitimaţi la A.C.S. Sakura Carei .
Rezultate obţinute la Cupa Europeană
Loc 1
Keseru Mercedes, sanbon kumite 8-9 ani -32 kg
Loc 2
Simonka Rajmond, sanbon kumite 8-9 ani,+35 kg
Potrovita Sergiu, kata minicadeti 6-4 kyu
Keseru Mercedes, kata 8-9 ani, 7 kyu
Loc 3
Pomian Mirela, kumite cadete -50 kg
Cimpoies Atila, kata juniori 9-7 kyu
Csizmar Nandor, loc 3 sanbon kumite 10-11 ani +40 kg
Simonka Rajmond, kata 8-9 ani 6-4 kyu
Molnar Patric, kata cadeti 6-4 kyu
Loc 4
Molnar Theodore, kata 8-9 ani 8 kyu
Pomian Mirela, kata cadete 9-7 kyu
Loc 5
Sepler Mark, kata minicadeti 6-4 kyu
Au mai participat la Cupa Europeană Markus Csongor, Vass Christopher, care de data asta nu au reuşit să se califice între primii opt.
La Campionatul European SKDUN au participat Knecht Patrik şi Medvei Edvin
Knecht Patrik a obtinut locul 1, titlul de Campion European la proba kumite echipe cadeţi, +55 kg
Loc 2 la kumite echipe cadeţi mixt
Loc 3 la kumite minicadeţi individual +55 kg
Din păcate, Medvei Edvin nu s-a calificat între primii opt la kumite cadeţi -70 kg.
„Mulţumim pentru ajutorul acordat sponsorilor ContiTech Fluid Automotive Carei, Polipol Mobila SRL, SC Varga Qatro SRL. Totodată le mulţumim părinţilor pentru susţinere şi firmei de transport SC Blandory SRL pentru transport. Pe această cale anunţăm că, pe lângă antrenamentele zilnice ale sportivilor începători şi avansaţi, după programul obişnuit, de la ora 18.00, în sala de sport a Şcolii Generale nr 3 Carei, unde aşteptăm în continuare copiii care doresc să practice karate, din data de 18 aprilie, de la ora 19.00, după antrenamentul copiilor, în aceeaşi locaţie începem antrenamentele de iniţiere în Karate Shotokan pentru adulţi. Antrenamentele pentru adulţi vor avea loc în zilele de luni, miercuri şi joi, de la ora 19.00, în sala de sport a Şcolii Generale nr 3 din Carei”, a declarat antrenorul Engber Ingrid.