În data de 14.04.2018, în incinta Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, a avut loc Campionatul Național Universitar de KARATE. La acest eveniment au participat 17 universități din țară.

Bartincki Attila, sportiv al CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, a reprezentat cu succes Facultatea de Educație Fizică și Sport al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, clasându-se pe locul V la proba de Kata și a cucerit medalia de bronz la proba de Kumite -60 kg.
Dr. Fazekas György, în calitate de președinte și antrenor al clubului sportiv Karate Do B.F.K.S., la care este legitimat, dorește și pe această cale să îl felicite.
În data de 15 aprilie, Attila a participat la Campionatul Național de Karate Interstiluri – 2018 Juniori si Seniori, organizat de Federația Română de Karate, tot la Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, unde au participat peste 200 de sportivi din 43 de cluburi.
Și la această competiție Attila a avut succes clasându-se pe locul 3, fiind medaliat cu bronz, dintr-o grilă de 32 de sportivi din categoria de Kata individual masculin seniori.
Și de această dată a fost selectat pentru testul Antidoping, pe care l-a absolvit cu succes.
La această competiție a fost condus de vicepreședintele clubului careian CS Karate Do B.F.K.S., domnul Bartincki Lajos.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv, susținute de dr. Fazekas György, se țin în Carei, în zilele de luni, miercuri și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.15.