Cunoscuta vloggeriţă careiană Karin Dragoş a reuşit să câştige 4 milioane de forinţi (peste 60.000 lei)  la emsiunea “Áll az alku” (Înţelegerea rămâne valabilă), moderată de Gundel Takács Gábor şi difuzată de postul de televiziune TV2 din Ungaria.

karin dragos

“Karin a debutat senzaţional, deja prima ofertă a fost de 1,2 milioane de forinţi. Dar situaţia s-a înrăutăţit apoi, la şase valize, pe lângă cea de patru milioane au mai rămas alte cinci mai mici. Oferta a scăzut la 450.000 de forinţi, dar la două valize a ajuns din nou la 1,6 milioane. Ea a riscat să deschidă valiza pentru cele patru milioane sau pentru porcuşor. A avut noroc”, a scris pe pagina sa de Facebook realizatorul emsiunii “Al az alku”, Gundel Takács Gábor.
Tânăra şi talentata careiancă Karin Dragoş a câştigat concursul de machiaj NYX Face Awards Hungary, organizat de cunoscuta firmă de cosmetice L’OREAL. De asemenea, a participat în august 2016 la finala concursului NYX Face Awards, cel mai important concurs de de machiaj organizat la nivel internaţional. Competiţia, organizată de firma de cosmetice L’ Oreal, s-a defăşurat în Los Angeles, SUA.
De asemenea, Karin Dragoş a fost desemnată câştigătoare la categoria star social-media în cadrul Galei Glamour Women Of The Year 2017 în Ungaria. În această categorie, careianca Karin Dragoş a concurat cu alte patru tinere din Ungaria, obţinând în final titlul de starul social-media al anului.