În sala de festivități a Primăriei Carei a avut loc azi ceremonia de premiere a câștigătorilor etapei naționale a Olimpiadei școlare la disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lem, care s-a desfășurat în această săptămână la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu din municipiul Carei.


Premiile au fost înmânate de către președintele comisiei centrale, prof. dr. ing. Gavril Bâlc, de la Univesitatea Tehnică Cluj Napoca. Pe lângă cele trei premii, au fost acordate câte două mențiuni, atâta la clasa a XI-a cât și la clasa a XII-a. De asemenea, olimpicii au primit premii de participare din partea firmelor partenere.
La clasa a XI-a premiul I a fost adjudecat de eleva Rotunjeanu Sarai, de la Colegiul Tehnologic T.N. Socolescu din Ploiești, iar la clasa a XII-a premiul i-a revenit elevului Lukacs Alin Alexandru, de la Liceul Tehnologic ”Retezat” din Uricani (Hunedoara).

La olimpiada organizată la Carei și-au măsurat cunoștințele și priceperea 28 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a, din 16 județe ale țării.