Joi, 22 martie 2018, începând cu ora 17.00, în „Sala Deák Endre” a Centrului Cultural din Carei a avut loc cea de-a unsprezecea ediție a concursului de talente Tip Top Prichindel, organizat de către Centrul Cultural al Municipiului Carei.


Concursul s-a adresat copiilor de la grădinițe și elevilor din clasele I-IV. Aceștia au interpretat un cântec, o poezie, un număr de acrobație, au dansat, dar au fost și momente de one man/one woman show.
La ediția din acest an a concursului de talente Tip Top Prichindel au participat 41 de elevi de la instituții de învățământ din județul Satu Mare.
Concursul Tip Top Prichindel a fost urmat de finala primei ediții a concursului Tip Top Junior, în care s-au calificat șase elevi. Competiția s-a adresat elevilor din clasele V-XII.
Juriul a fost format din: Leșan Ligia, învățătoare; Fülöp Andrea, învățătoare; Bud Daniela, educatoare;Kovács Monika, educatoare; Salamon Spivac Denia, educatoare; Robotin Larisa, profesoară de limba engleză.
Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.
În urma deliberării, anunțăm rezultatele:
TIP TOP PRICHINDEL
Categoria grădiniță:
Locul I – Pătrașca David
Locul II – Nilvan Rareș
Locul III – Pietrar Antonia
Mențiune – Pop Teodora
Mențiune – Halhober Eduard
Mențiune – Măran Elisa
Premiu special – Kovács Hanna
Categoria clasele 0-IV
Locul I – Vandici Matei
Locul II – Obiș Richter Gabriel
Locul III – Pop Valentina
Mențiune – Coșar Koppány Vajk
Mențiune – Rațiu Raul
Mențiune – Kiss Ervin

TIP TOP JUNIOR
Categoria clasele V-XIII
Locul I – Márton Anita
Locul II – Mureșan Esperanza
Locul III – Linzenbold Levente
Câștigătorii au primit diplome și premii care au constat în jucării, dulciuri și cărți. Ocupanții locului I au primit în acest an, în premieră și un trofeu. Fiecare copil a primit diplomă de participare.
Organizatorii îi felicită pe concurenți pentru modul în care s-au pregătit pentru concurs.