După ce doi agenți ai Poliției Locale Carei au reușit ieri, 13 martie 2018, să salveze viața unui bărbat, oferindu-i primul ajutor până la sosirea ambulanței SMURD, alți doi polițiști locali careieni au reușit în aceeași zi să găsească în mai puțin de o jumătate de oră un beneficiar care a dispărut din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropshiatrică Cristiana, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

 

politia-locala ok

Aflându-se în patrulare pe raza municipiului Carei, în jurul orei 21.35, agenții au fost sesizați de către dispecerul de serviciu despre faptul că un beneficiar de sex masculin este căutat de personalul Centrului Cristiana, nefiind găsit la apelul de seară.
Patrulând pe strada Independenței din municipiul Carei, în jurul orei 22.00, doi agenți ai Poliției Locale, Oneț Petru și Oneț Gheorghe, au depistat un bărbat care semăna, după semnalmente, cu beneficiarul dispărut de la Centrul Cristiana. În urma identificării, polițiștii locali au stabilit că este una și aceeași persoană. Beneficiarul a fost condusa și predat angajaților Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropshiatrică Cristiana.