Mulţi copii şi multe zâmbete la seara de alungare a iernii organizată azi de Polipol Mobila SRL la Centrul Cultural Carei. Numerosele activităţi şi jocuri au fost urmate de premierea celor mai frumoase măşti realizate de către cei mici.

Juriul nu a avut o sarcină tocmai uşoară, dar a reuşit să desemneze primii trei clasaţi. Bineînţeles, toţi copiii participanţi au primit câte o mică atenţie din partea firmei Polipol.
Cei mici au avut ocazia să experimenteze modelarea lutului, pictura pe faţă şi jocurile de colorat. Însă cel mare succes l-a avut cabina foto, care a imortalizat copiii purtând atât măştile pe care le-au realizat cât şi cele asigurate de organizatori.
“Împreună cu colegii mei, am încercat să organizăm o seară de farshing, altfel de farshing decât cel tradiţional. O seară în care să ne întâlnim cu copiii, cu familiile, pornind de la ideea că ceea ce promovăm este faptul că Polipol e o firmă de familie. Şi noi, ca şi organizaţie, suntem, de fapt, o familie mare, şi încercăm în seara aceasta să ne simţim bine alături de familii. Copiii au avut foarte multe activităţi, cum ar fi desen, pictură, modelarea lutului, confecţionarea de măşti, derulate împreună cu părinţii, astfel încât să se împrietenească copiii între ei şi să ne împrietenim şi noi, ca şi familii. Scopul declarat era de a speria iarna, însă cu lucrurile frumoase pe care le-am făcut nu cred că vom reuşi neapărat să speriem iarna, dar am reuşit să ne încălzim sufletele”, a declarat directorul general al Polipol Mobilă SRL Foieni, Dan Brumboiu.