În perioada 8-11 februarie 2018, sportivii de la A.C.S. Sakura Carei au avut un program bogat în evenimente. Sportivii Knecht Patrik, Medvei Edwin, Pomian Mirela, Molnar Patric, Keseru Mercedes au luat parte la stagiul de pregătire PSK- Transylvania Karate Festival, în Oradea, însoţiţi de antrenorii Engber Ingrid şi Dărăban Gheorghe.


Sportivii şi antrenorii au participat, alături de alţi peste 100 de karateka din mai multe ţări, la câte două antrenamente zilnice. Antrenamentele de kata au fost conduse de către antrenorul emerit sârb Shihan Livius Bunda, iar la kumite sportivii s-au antrenat cu Shihan Juniopr Levefre, renumit antrenor din Belgia, şi Ivan Leal, antrenor de kumite în lotul de karate al Spaniei. Stagiul şi competiţia au fost organizate de către C.S. Crişan Oradea.
Karateka au pus în aplicare cele învăţate la stagiu de pregătire dumunică, 11 februarie, la concursul din Oradea – Transylvania Open Karate Grand Prix, la care au participat peste 500 de sportivi din 11 ţări. La concurs, sportivilor de la A.C.S.Sakura Carei care au participat la stagiul de pregăatire li s-au alăturat colegii Varga Mate, Suveg Lenard şi Molnar Theodora.
Rezultatele obtinute la concurs:
Loc 1 kumite masculin minicadeţi +50 kg: Knecht Patrik
Loc 2 kumite fete cadete -54 kg: Pomian Mirele
Loc 3 kumite fete 8-9 ani – 35 kg: Keseru Mercedes
Loc 3 kata masculin 10-11 ani: Varga Mate
Loc 3 kata masculin 8-9 ani: Suveg Lenard
“Antrenamentele continuă cu maximă intensitate, având în vedere că în perioada 3-4 martie ne aşteaptă Campionatul Naţional SKDUN. Mulţumim pentru susţinere părinţilor şi pentru transport firmei Blandory Carei”, a declarat antrenorul Engber Ingrid.