Careienii şi locuitorii comunelor din zonă sunt aşteptaţi joi, 22 februarie, cu premii valoroase şi nenumărate suprize de către cei de la Polipol. O seară de jocuri, dedicată alungării iernii, va fi organizată în ziua respectivă, începând cu ora 18.00, în sala Deak Endre a Centrului Cultural Carei. Acţiunea este organizată în spiritul marii familii Polipol Mobila, care numără sute de membri. Mai multe informaţii ne-a oferit directorul de Resurse Umane al Polipol, Diana Zazula.

 

polipol joc

Reporter: – Cui se adresează evenimentul? Cine sunt cei aşteptaţi la manifestarea Polipol?
Diana Zazula: – Poate veni oricine. Pe lângă angajaţii Polipol, sunt bineveniţi şi cei care cunosc “polipolişti”, adică careienii şi cei din localităţile situate în zona înconjurătoare.
Reporter: – Care este motivul pentru care o firmă încearcă să arate că angajaţii sunt oameni cărora le place şi să-şi petreacă împreună timpul liber?
Diana Zazula: – Cândva, Polipol a fost o afacere de familie şi, de fapt, asta este şi în prezent. Bineînţeles că într-o formă mai extinsă, dar acest lucru nu schimbă esenţa. Avem convingerea că această abordare nu este doar o istorie de marketing, ci chiar realitatea. De aceea, încercăm să organizăm astfel de activităţi, al căror scop este să-i reunească pe membrii marii noastre familii şi înafara programului de lucru.
Reporter: – Ce fel de jocuri îi aşteaptă pe participanţi?
Diana Zazula: – Vom confecţiona măşti. Va fi prezentă o colegă care va face pictură pe faţă. Se va putea participa la diverse activităţi artizanale, cum ar fi pictură şi olărit. Tematica manifestării o constituie alungarea iernii. Vom avea şi cabină foto. Fiecare participant îşi va putea fotografia masca. Vor fi şi premii. Vom premia cele mai frumoase măşti, de fapt cele mai frumoase trei. Câştigătorii vor fi stabiliţi prin vot.
Reporter: – Pe lângă acestea, Polipol Mobila constituie un loc de muncă în primul rând. În prezent, ce posturi oferiţi celor interesaţi?
Diana Zazula: – Aşteptăm candidaţi pentru multe posturi, cum ar fi cele de tapiţer, cusători, dar şi pentru cele din secţia de prelucrare a buretelui sau cea de tâmplărie. Seara vom răspunde cu plăcere şi la astfel de întrebări. Avem doar o singură rugăminte: cei care doresc să participe evenimentul nostru să ne anunţe din timp, telefonic (0261/805-411) sau pe pagina noastră de Facebook. Acest lucru e necesar deoarece ne pregătim cu numeroase suprize.