Beneficiarii Centrul de Îngrijire şi Asistenţă (CIAS) Alexandru din Carei au avut parte vineri, 19 ianuarie 2018, de un nou tăiat de porc în stil tradiţional, care să le reaminitească de clipele petrecute în trecut în familie. Acţiunea a fost organizată a doua oară, după succesul înregistrat la ediţia precedentă.

Beneficiarii centrului au asistat la pregătirea produselor tradiţionale din porcul de rasă mangaliţa sacrificat special cu această ocazie, iar unii dintre ei chiar au dat o mână de ajutor personalului. Ba chiar au dansat şi au cântat în curtea centrului.
„După reuşita din decembrie 2016, am promis că vom organiza un nou tăiat de porc în mod tradiţional pentru beneficiarii centrului nostru. Din motive obiective, nu am putut să organizăm evenimentul în luna decembrie a anului trecut, însă am reuşit acum. Am încercat să la reamintim beneficiarilor de clipele asemănătoare pe care le-au petrecut în trecut în sânul familiilor lor şi consider că ne-am atins scopul propus. Dorim ca, de acum înainte, să organizăm în fiecare an un eveniment de acest gen”, a declarat directorul CIAS Alexandru, dr. Dora Barth.