Senatorul Turos Lóránd și-a deschis birou parlamentar la Carei

Senatorul UDMR Turos Lóránd și-a deschis azi un birou parlamentar în municipiul Carei. Noul birou funcționează în incinta sediului UDMR Carei, situat pe trada Kölcsey Ferenc nr.2. La inaugurare au fost prezenți membri ai UDMR, protopul romano-catolic de Carei, Ilyés Csaba, și reprezentanți ai presei.

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, în calitate de președinte a Organizației Municipale UDMR Carei, i-a mulțumit senatorului Turos Lóránd pentru inițiativa sa, adăugând că acesta este demn continuator al activității fostului senator careian Szabó Károly. De asemenea, primarul Kovacs a arătat că zona Carei – Tășnad trebuie să aibă reprezentare în Parlamentul României. În încheiere, primarul Kovacs a lăudat calitatea și activitatea parlamentarilor UDMR din județul Satu Mare.
Senatorul Turos Lóránd s-a declarat onorat de faptul că va continua activitatea fostului senator careian Szabó Károly, adăugând că va face tot posibilul pentru a reprezenta cât mai bine în Senatul României atât interesele careienilor, cât și ale tuturor locuitorilor județului Satu Mare. De asemenea, Turos Lóránd i-a mulțumit primarului Eugen Kovacs pentru faptul că a fost cel care l-a încurajat să se înscrie în cursa electorală pentru Senat.


Lasă un răspuns