Un stand de informare al firmei Polipol Mobila SRL Foieni va fi amplasat la intrarea principală în supermarketul Auchan din municipiul Satu Mare sâmbătă, 27 ianuarie, între orele 10.00-16.00. Aici va fi prezentată oferta noastră de locuri de muncă. Căutăm tapițeri, croitori și tâmplari, dar și alte calificări. Pentru informații complete, vă așteptăm la standul firmei noastre din incinta Auchan Satu Mare.

polipol logo
Dorim să vă informăm că Polipol are un program special pentru viitorii angajați din municipiul Satu Mare și localitățile învecinate. În perioada de instruire, aceștia vor lucra într-un singur schimb.
Polipol Mobila SRL oferă în continuare locuri de muncă pentru careieni și cei din localitățile înconjurătoare.
În cazul în care sunteți interesați de oferta de locuri de muncă în cadrul Polipol Mobila SRL, sunteți așteptați la sediul firmei noastre din Foieni. Veți fi informat prompt și în mod confidențial. Vă așteptăm în zilele de luni și miercuri, între orele 10.00-12.00, în cadrul Porților Deschise. Doar trebuie să menționați la poarta fabricii scopul vizitei dumneavoastră. Veți fi intervievat de către specialiștii Polipol și veți completa un chestionar de evaluare. Apoi, vi se vor prezenta posibilitățile de încadrare în muncă. Puteți deveni membru al echipei Polipol chiar și în decurs de 2-3 zile.
De asemenea, Polipol încearcă să-i premieze și pe cei care popularizează oferta de locuri de muncă a firmei. Nu trebuie decât să le spuneți rudelor și cunoscuților despre această oportunitate, iar în măsura în care unul dintre aceştia este angajat și arată că dumneavoastră sunteți cel care i-ați recomandat firma noastră, vă recompensăm cu 100 de lei. În acest sens, în primul rând trebuie să completaţi o cerere, personal, la sediul firmei noastre, sau să ne-o trimiteţi prin email sau prin intermediul Facebook-ului. În cazul în care persoana care se prezintă în vederea angajării confirmă că dumneavoastră i-aţi recomandat firma Polipol, veţi fi contactat de către angajaţii noştri pentru a vă putea ridica premul în valoare de 100 de lei pe baza actului de identitate.
Mai multe informații despre toate acestea puteți obține scriindu-ne un simplu mail la adresa cariere@polipol.ro.
Sursa: Polipol Mobila SRL Foieni