Începând de azi, 17 ianuarie 2018, programarea on-line la ghișeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Satu Mare în vederea obținerii pașapoartelor  simple (indiferent de tip) se face pe platforma națională  ePasapoarte, dezvoltată de Ministerul Afacerilor Interne, informează Prefectura Satu Mare.

ghid programare pasaport

Această facilitate este disponibilă direct pe site-ul  www.epasapoarte.ro  sau prin redirecționare de pe site-ul http://www.prefecturasatumare.ro, sectiunea Programare On-line.
Noua platformă  aduce ca elemente de noutate o grafică dinamică precum și posibilitatea programării întregii familii pentru obţinerea paşapoartelor, adică rezervarea mai multor intervale printr-o singură procedură. Programarea se face în două etape, inițial prin rezervare, urmată de confirmarea acesteia printr-un răspuns pe e-mail.
Pentru facilitarea accesului la acest serviciu, pe site-ul Instituției Prefectului s-a publicat un Ghid privind modalitatea de programare on-line pentru serviciul de pașapoarte Satu Mare, disponibil tot în secţiunea Programare On-line.