Joi, 21 decembrie 2017, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc Concertul de arii din opere, canțonete și cântece de Crăciun, susținut de soprana Szabó Annamária (Debrețin), baritonul Marius Sâmpelean (Cluj-Napoca), tenorul Sergiu Chirilă(Zalău), acompaniați la pian de maestrul Gyülvészi Péter, dirijor coral la Teatrul „Csokonai” din Debrețin (Ungaria).

În deschidere, referenții Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Sallai Emese și Adrian Ștefănuți au adresat câteva cuvinte celor prezenți.
Programul a cuprins arii din opere de mare popularitate, canțonete, cântece de Crăciun și colinde în limbile română, maghiară, germană, italiană și engleză.
Publicul putut asculta cunoscutele „O sole mio”, „Non ti Scordar di me”, „Caruso” „Jaj Mamám”, „Brindisi”, dar și „O, ce veste minunată” sau „Noapte de vis”.
La finalul manifestării, spectatorii au aplaudat minute în șir, apreciind astfel prestația plină de emoție a tinerilor artiști.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și s-a desfășurat în cadrul celei de-a unspezecea ediții a Festivalului „Magia Crăciunului”.