Vernisajul de grafică-foto al artistului Enyedi Zsolt la castelul din Carei

Duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 15.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției individuale de artă fotografică și grafică a artistului Enyedi Zsolt, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția reprezintă ultimul eveniment de artă fotografică din acest an al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, un an extrem de bogat în manifestări culturale pentru club.
Enyedi Zsolt a venit în fața publicului și de această dată cu o viziune unică și personală, transpunând caracteristicile emoțiilor și gândurilor prin intermediul luminii și culorii, dar și prin lipsa acestora.
În cadrul vernisajului au luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a Municipiului Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și realizatorul expoziției, Enyedi Zsolt.
Momentul artistic a fost pregătit de Keresztesi Dávid, care a pregătit un moment inedit de haiku.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.


Lasă un răspuns