În perioada 17 – 22 decembrie 2017, în intervalul orar 17.00 – 20.00, în Parcul Dendrologic din Municipiul Carei (zona din apropierea manejului) va avea loc a doua ediție a Târgului de Crăciun în aer liber, informează Direcția de Cultură Carei.

targ de craciun in aer liber
Pe parcursul celor șase zile, vor fi amenajate în aer liber căsuțe cu produse specifice acestei perioade a anului. Agenții economici (cu sediul în Carei sau localitățile limitrofe, precum și cei care au punct de lucru în municipiul Carei) care doresc să desfacă produse tradiționale și meșteșugărești în perioada mai sus amintită, se pot adresa Centrului de promovare a turismului cultural grof. Károlyi – Carei, Castelul Károlyi, cam. 26, telefon 0261-861-481.
Programul cultural se va desfășura pe parcursul a două zile, duminică 17 decembrie și luni 18 decembrie 2017, în clădirea manejului, după cum urmează:
17 decembrie:
Între orele 17-19: – Program interactiv pentru copii, ateliere de creație cu educatoare voluntare de la Grădinițele din municipiul Carei
-Întâlnire cu Moș Crăciun
– Recitalurile corurilor Școlii Gimnaziale nr. 1 Carei ( între orele 17-18) și Liceului Romano-Catolic „Josephus Calasantius” Carei (între orele 18-19)
La ora 19.00, Videomapping – Proiecție animată pe clădirea Castelului

18 decembrie:
Între orele 17-19: – Program interactiv pentru copii, ateliere de creație cu educatoare voluntare de la Grădinițele din municipiul Carei
– Întâlnire cu Moș Crăciun
– Recitalurile corurilor Școlii Vasile Lucaciu Carei (între orele 17-18) și Școlii nr.3 Carei (între orele 18-19)
Organizatorii îi invită pe toți careienii și nu numai, să participe cu mic cu mare la Târgul de Crăciun și să se bucure a această perioadă minunată a anului, alături de cei dagi!