Părinții elevilor Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu Carei au avut azi ocazia să viziteze fabrica de mobilă Polipol din Foieni, adică locul în care copiii lor vor obține calificare în cadrul sistemului dual de învățământ profesional, având un loc de muncă asigurat după absolvire.

Părinții elevilor au fost întâmpinați de către directorii firmei Polipol Mobilă SRL Foieni, Dan Brumboiu și Knecht Csaba. Cei doi directori le-au povestit espre firma Polipol și filozofia acesteia. Dan Brumboiu și Knecht Csaba au cerut sprijinul părinților pentru a-i determina pe elevi să perceapă cu seriozitate oportunitatea oferită de firma din Foieni. Pe lângă un loc de muncă stabil și un salariu decent, asigurate după absolvire, Polipol oferă elevilor un sistem de burse începând din clasa a IX-a. Directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu, Emeric Gindele, a adăugat că elevii nu trebuie să fie atrași doar de burse ci, în principal, de faptul că au asigurat un loc de muncă după absolvire și învață o meserie.
Părinții elevilor au vizitat halele de producție ale fabricii, fiind vizibil entuziasmați de cele văzute. Aceștia s-au declarat încântați de faptul că copiii lor au posibilitatea să învețe, iar mai apoi să lucreze, în asemenea condițiii.