În data de 7 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, pe DN19, în localitatea Decebal, un bărbat, de 43 de ani, din Carei, aflat la volanul unui autoturism, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier ”Depășirea interzisă”.

POLITIA-rutiera
Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, un bărbat, de 41 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu viteza de 109km/h pe un sector de drum unde viteza maximă legală era de 50 km/h. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere.
De asemenea, în 7 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat în trafic, pe strada Zenit din municipiul Satu Mare, un conducător auto, de 31 de ani, din Satu Mare, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere.