Duminică, 3 decembrie 2017, începând cu ora 16.00, în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică intitulate „INSIGHT” a artistei Farkas Alexandra, membră a Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.


În cadrul manifestării au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și realizatoarea expoziției, Farkas Alexandra.
După vernisaj a fost lansat și catalogul Salonului Internațional de Artă Fotografică „Vasile Vénig László”, material realizat cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.
Momentul artistic a fost realizat de Vitéz Júlia și Putovits Ábel, care au interpretat mai multe melodii de muzică ușoară din repretoriul internațional.
Expoziția organizată cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, poate fi vizitată până la data de 16 decembrie 2017.