Decizia Comisiei pentru Siguranța Circulației de a institui sens unic pe strada Platanilor este contestată de către un grup de cetățeni. La Primăria Carei a fost depusă o listă cu 216 semnături prin care se cere revenirea la circulație pe ambele sensuri pe strada respectivă. Culmea e că decizia de instituire a sensului unic a fost luată în urma unei petiţii semnate de peste 80 de locatari de pe strada în cauză.

22834599_1524036600998676_1924251393_n

Viceprimarul Ludovic Keizer, în calitate de președinte al Comisiei pentru Siguranța Circulației din municipiul Carei, a anunțat în ședința de ieri a Consiliului Local că a fost depusă recent o solicitare de anulare a sensului unic de pe strada Platanilor, semnată de către 216 persoane. Viceprimarul Keizer a remarcat că lista este semnată și de către persoane care domiciliază în Petrești și Valea lui Mihai.
Decizia de instituire a sensului unic pe strada Platanilor a fost luată de Comisia pentru Siguranța Circulației în cursul lunii trecute, ca urmare a unei solicitări semnate de 80 de locatari de pe strada respectivă. Locatarii şi-au motivat solicitarea prin faptul că circulaţia pe două sensuri este greoaie, atât din cauza drumului relativ îngust cât şi a maşinilor parcate pe ambele margini ale acestuia.
Viceprimarul Ludovic Keizer a anunțat că noua solicitare de anulare a sensului unic va fi discutată în ședința Comisiei pentru Sguranța Circulației, care va avea loc vinerea viitoare.