Vineri, 17 noiembrie 2017, cei mai mici elevi din clasa a V-a A şi B de la Liceul Teoretic  Carei au avut parte de o surpriză din partea claselor a VII-a A şi B, precum şi a bobocilor din clasele a IX-a, alături de Consiliul Școlar al Elevilor. Vineri după amiază li s-a organizat Balul Boboceilor 2017, care este de fapt un ritual de inițiere, în urma căruia elevii clasei a V-a au devenit pe deplin învățăcei ai Teoreticului.


În acest an, balul a avut ca temă “CIRCUL”, boboceii având ocazia să călătorească în minunata lume a divertismentului, o lume plină de povești, o lume cu animale, acrobați, dresori, clovni, toate oferite într-un spectacol inedit, plin de umor şi suspans, presărat cu un strop de nebunie.
Boboceii au trecut prin mai multe probe, parada costumelor, prezentare, dans tematic, proba surpriză, în cadrul cărora participanții şi spectatorii au trecut prin trei stări de spirit trăite pe deplin în minunata lume a circului – emoții, râsete şi uimire.
Cea mai apreciată probă, proba de cultură generală, a teleportat participanții în magicul istoric al artei circului din toate timpurile, boboceii având ocazia să retrăiască o paradă de fantezie pură, cuplată cu puterea imaginației.
Boboceii au trebuit să răspundă corect la întrebări privind cine a inventat circul, cine a creat o lume a divertismentului atât de frumoasă şi a adus zâmbetele pe buzele oamenilor, care este istoria acestuia, unde a fost organizat primul spectacol, cine au fost protagonistii filmelor legate de lumea circului etc.
Juriul i-a premiat pe cei mai buni : Tamagnone Samira- Miss Bobocel, Rusu Luca-Mister Bobocel, Locul II- Goraş Mihaela şi Balogh Marko; Locul III- Joji Vanessa şi Varga Ianis.
Au mai performat: Balogh Roland, Guraliuc Emanuel, Nonn Krisztina, Pázmán Athina, Pop Krisztián, Rebeles Arlette, Sáierli Hanna, Schefler Márk, Szilagyi Jázmin, Tempfli Előd, Tempfli Martin, Varga Chris, Veres Nicolett.
La încheierea spectacolului cu toții au concis că avem nevoie de magie şi este de necontestat faptul că CIRCUL este o ARTA şi este cel care aduce laolaltă imaginația colorată a copilăriei şi visele de zbor ale celor maturi.
Mulțumiri sponsorilor, juriului, organizatorilor, diriginților – prof. Buzgău Loredana, prof. Kovács Stefánia, prof. Paşca Vlad şi prof.Tóth Sándor, elevelor Pop Cristina, care a girat dansul boboceilor, şi Kajó Erzsébet, care a ajutat la realizarea decorului balului.

Consilier educativ, profesor Menţiu Gabriela