O campanie iniţiată de câteva careience inimoase în folosul copiilor nevoiaşi, intitulată “Inimi deschise spre mânuţe întinse“, se va derula în perioada 16 noiembrie – 16 decembrie 2017 în municipiul nostru. Careienii sunt aşteptaţi să doneze jucării, îmbrăcăminte, alimente sau bani pentru a-i ajuta pe copiii provenind din familii fără posibilităţi materiale.

campanie copii nevoiasi
“Ajută-l pe Moş Crăciun să ajungă şi anul acesta în casele copiilor nevoiaşi!!
Fii şi tu unul dintre micii lui spiriduşi!!
În perioada 16 Noiembrie-16 Decembrie 2017, te aşteptăm la Centrul de Asistenţă Socială Carei, str. Progresului nr.5, dacă doreşti să donezi jucării, îmbrăcăminte, alimente neperisabile sau bănuţi în folosul copiilor fără posibilităţi.
Te invităm apoi la un ceai cald şi fursecuri îndulcite cu multe zâmbete la Liceul Teoretic Carei, str. Ignisului nr.20 pe
15 Decembrie 2017, între orele 16 -19 şi
16 Decembrie 2017, între orele 10 -14
unde, în ritmuri melodioase de colinde, te aşteptăm să participi la atelierul de pictură pe sticlă pregătit pentru copii.
În seara de 15 decembrie, activitatea noastră se va încheia la amfiteatrul de lângă Oţelul, unde vom crea o atmosferă de sărbătoare, aprinzând candele şi colindând alături de grupul de Cercetaşi din Satu Mare”, se arată pe pagina de Facebook a campaniei “Inimi deschise spre mânuţe întinse“.