Echipa Liceului Teoretic din Carei a câștigat tradiţioanala Cupă 25 Octombrie la fotbal organizată azi, 10 noiembrie 2017, de către Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”.


La competiţia sportivă au participat şase echipe din municipiul Carei: a Liceului Teoretic, a Colegiului Tehnic ”Iuliu Maniu”, a Liceului Romano- Catolic ”Josephus Calasantius” şi a Liceului Tehnologic ”Simion Bărnuţiu”. De asemenea, au participat şi două echipe din Ungaria: a Şcolii Profesionale Agricole Lippai János din Nyiregeyhaza şi a Şcolii Profesionale Móricz Zsigmond din Fehergyarmat.

Echipele de elevi au evoluat în două grupe.
Rezultate grupa A
Simion Bărnuțiu–Kalazanci: 5-4
Kalazanci–Lippai: 0-4
Simion Bărnuțiu–Lippai: 2-4.
Rezultate grupa B
Teoretic – Iuliu Maniu: 2–1,
Teoretic – Móricz: 3–1
Móricz – Iuliu Maniu: 0-0
Finala mică a fost disputată de către Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuţiu şi Colegiului Tehnic ”Iuliu Maniu”, scor 2 – 1. Finala mare a fost câştigată de Liceul Teoretic, care a învins echipa Şcolii Profesionale Agricole Lippai János din Nyiregeyhaza cu scorul de 3 – 2.
Titlul de golgeter al competiţiei i-a revenit lui Ráduly Róbert de la Şcoala Profesională Agricolă Lippai János , titlul de cel mai bun portar lui Preg Daniel de la Liceul Teoretic Carei, iar cel mai tehnic jucător a fost desemnat Flaviu Gliguţa.
“Scopul acestei competiţii, organizată anual de liceul nostru, pe lângă promovarea sportului, îl constituie adâncirea relaţiilor dintre unităţile de învăţământ”, a declarat directorul Liceului Tehnologic “Simion Bărnuţiu”, Gindele Emeric, pentru portalul Opinie de Carei.

Sursa foto: Anziksz.com.